O navă de război rusească este în flăcări în Marea Neagră - conform unor rapoarte

14324 afișări
Imaginea articolului  O navă de război rusească este în flăcări în Marea Neagră - conform unor rapoarte

Informaţii neconfirmate oficial arată o navă de război rusească se află în Marea Neagră, în apropierea Insulei Şerpilor, anunţă Sky News. 

Conform unor informaţii publicate pe Twitter de mai multe surse, se pare că este vorba de fregata Amiral Makarov, din clasa Amiral Grigorovici, a Flotei marinei ruse din Marea Neagră. Operaţiunea de salvare este în curs de desfăşurare, mai multe avioane şi nave de salvare aflându-se în zonă, supravegheate de drone specializate americane.

Fregata ar fi fost lovită de rachete anti-navă ucrainene în largul portului Odesa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici