O nouă dispariţie în Caracal | Fată de 11 ani, dată dispărută după ce a plecat să îşi cumpere haine şi nu s-a mai întors - FOTO

O fată de 11 ani din Caracal este dată dispărută, după ce duminică a plecat de acasă, spunând că merge să îşi cumpere haine, şi nu a mai revenit. Părinţii au sesizat luni Poliţia.

2789 afișări
Imaginea articolului O nouă dispariţie în Caracal | Fată de 11 ani, dată dispărută după ce a plecat să îşi cumpere haine şi nu s-a mai întors - FOTO

O nouă dispariţie în Caracal | Fată de 11 ani, dată dispărută după ce a plecat să îşi cumpere haine şi nu s-a mai întors

Potrivit IPJ Olt, o femeie din Caracal a sesizat luni poliţiştii despre faptul că fiica sa, Radu Florina Andreea, în vârstă de 11 ani, a plecat duminică de acasă şi nu s-a mai întors.

Aceasta le-ar fi spus părinţilor că pleacă să îşi cumpere haine.

Fata are 1,60 metri înălţime, aproximativ 45 de kilograme, păr drept, blond, lung şi ochi căprui. La momentul plecării purta geacă gri şi pantaloni negri.

Poliţiştii au început căutările, fiind sprijiniţi de jandarmi şi de poliţiştii locali.

Cei care au informaţii care pot duce la găsirea fetei sunt rugaţi să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici