O octogenară a prevenit producerea unei tragedii, în Oradea

O femeie în vârstă de 81 de ani a trezit, în dimineaţa zilei de miercuri, locatarii unui apartament de pe strada Corneliu Coposu din Oradea, în care izbucnise un incendiu, prevenind astfel eventuala rănire a acestora.

1303 afișări
Imaginea articolului O octogenară a prevenit producerea unei tragedii, în Oradea

O octogenară a prevenit producerea unei tragedii, în Oradea

În zorii zilei de miercuri, un apelant al 112 sesiza Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor cu privire la izbucnirea unui incendiu la un apartament situat la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje, de pe strada Corneliu Coposu din Oradea, mai multe persoane din bloc ieşind din clădire.

Pentru salvarea eventualelor victime şi stingerea incendiului, la adresa indicată au fost trimise mai multe echipaje de pompieri.

Pompierii militari au localizat şi stins incendiul în 5 minute, care se manifesta în bucătăria apartamentului, salvând celelalte trei încăperi ale locuinţei şi apartamentele învecinate. De asemenea, forţele de intervenţie au verificat apartamentele de la etajul superior, pentru a se asigura că nu există persoane intoxicate de fum.

Pompierii paramedici au acordat primul ajutor calificat unei octogenare, care suferise un atac de panică, vârstnica refuzând ulterior transportul la spital.

„Îi adresăm, pe această cale, felicitări, acestei doamne, în vârstă de 81 de ani, pentru prezenţa de spirit, dumneaei fiind cea care, sesizând miros de fum în propria locuinţă, situată la etajul 4, a coborât la etajul inferior, trezind cele şapte persoane care se aflau în apartamentul în care izbucnise incendiul, prevenind astfel intoxicarea acestora cu fum. Cercetările efectuate au indicat faptul că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de aragazul lăsat în funcţiune nesupravegheat, unul din locatarii apartamentului, lăsând o oală pe foc”, transmite ISU Bihor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici