O poliţistă a lovit cu maşina un copil de 14 ani

Un copil de 14 ani a fost lovit în Satu Mare de o maşină condusă de o poliţistă aflată în timpul liber. Poliţia anunţă că a făcut dosar penal şi face cercetări.

167 afișări
Imaginea articolului O poliţistă a lovit cu maşina un copil de 14 ani

copil de 14 aniO poliţistă a lovit cu maşina

Poliţia Satu Mare a anunţat că duminică seara o tânără de 22 de ani din localitatea Tarna Mare a lovit, cu maşina personală, un copil de 14 ani, din aceeaşi localitate.

„Se pare că minorul a traversat neregulamentar strada, în fugă, şi a intrat în coliziune laterală cu auto condus de aceasta. Din fericire minorul a suferit doar nişte excoriaţii, iar părinţii nu doresc să depună plângere”, anunţă sursa citată.

Tânăra aflată la volan este poliţistă în Satu Mare, iar în momentul accidentului ea era în timpul liber.

Poliţia spune că s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.

 

Taguri:
poliţistă,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici