O româncă a fost rănită în explozia de joi de la Madrid

O româncă a fost rănită joi în explozia de lângă capitala Spaniei şi este internată într-un spital. Ministrul delegat pentru Afaceri Europene Ana Birchall, aflată în vizită oficială la Madrid, s-a interesat de starea de sănătate a acesteia.

2286 afișări
Imaginea articolului O româncă a fost rănită în explozia de joi de la Madrid

O româncă a fost rănită în explozia de joi de la Madrid

Este vorba de o tânără de 22 de ani care a suferit o fractură de bazin şi care este în afara oricărui pericol.

Mai multe explozii au fost înregistrate la o fabrică de tratare a deşeurilor industriale din localitatea Arganda del Rey, aflată la 27 de kilometri de Madrid, cel puţin 15 persoane au fost rănite, trei dintre ele fiind în stare gravă.

Cauza exploziilor nu este deocamdată cunoscută.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici