O şoferiţă a lovit două maşini parcate, apoi s-a răsturnat

O şoferiţă în vârstă de 45 de ani, care conducea pe strada Mihai Viteazu, din Braşov, a lovit două maşini parcate, apoi s-a răsturnat.

183 afișări
Imaginea articolului O şoferiţă a lovit două maşini parcate, apoi s-a răsturnat

Comisarul de poliţie Alina-Maria Ivan, de la Poliţia Braşov, a declarat că o femeie, în vârstă de 45 ani, care conducea un autoturism pe strada Mihai Viteazu din municipiul Braşov a acroşat două maşini parcate, iar ulterior s-a răsturnat pe plafon.

În urma accidentului, femeia a fost rănită şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Femeia a fost testată pentru stabilirea alcoolemiei, iar rezultatul a fost zero.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauzele si împrejurările în care a avut loc accidentul rutier.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
politie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici