O tânără are 11 copii cu 8 bărbaţi diferiţi. Şi mai vrea urmaşi

  • O tânără are 11 copii cu 8 bărbaţi diferiţi.
  • Glumind, spune că mai vrea 19.
  • Ea îşi explică alegerea, invocând considerente pur matematice.
2548 afișări
Imaginea articolului O tânără are 11 copii cu 8 bărbaţi diferiţi. Şi mai vrea urmaşi

O tânără are 11 copii cu 8 bărbaţi diferiţi. Şi mai vrea urmaşi

Adoră tatuajele, are peste 90.000 de urmăritori pe TikTok şi are 11 copii de la 8 bărbaţi diferiţi.

Phi îşi împărtăşeşte videoclipurile amuzante cu copiii ei pe reţelele de socializare şi este mândră de asta. Sătulă de acuzaţiile celor care îi critică alegerile, ea a decis să îi reducă la tăcere pe critici, relatează Il Messaggero.

Alegerea sa de a avea 11 copii cu 8 bărbaţi diferiţi are un motiv „matematic”.

Tânăra explică ecuaţia: "Dacă ai un partener şi rămâi fără el, ai zero parteneri. Dar dacă ai 8 şi pleacă 3, rămâi cu 5".

Pentru cei cărora le este greu să înţeleagă, Phi a adăugat mai multe detalii: "Dacă aş avea un singur copil de la un singur tată şi acesta ar pleca sau ar muri, copilul meu ar fi orfan, dar dacă aş avea 8 şi 3 ar pleca sau ar muri, copiii mei ar avea tot 5 taţi ....".

Phi a mai spus, pe un ton glumeţ, că nu are de gând să se oprească prea curând şi că nu va fi fericită cu doar 11 copii: "Vreau să mai am încă 19, doar ca să ajung la un număr par, 30."

Phi îi alege pe viitorii taţi în prinicipal pe aplicaţiile de dating.

Dacă cineva crede că tânăra face asta pentru a obţine beneficii financiare de la guvern, ea însăşi dezminte acest lucru: astfel, într-un videoclip, ea arată un document potrivit căruia statul îi dă doar 10 dolari la fiecare patru săptămâni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tânără,
copii,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici