O tânără de 17 ani din Piteşti a ajuns la spital după ce a fost înjunghiată de fostul ei prieten

O tânără de 17 ani din Piteşti a fost transportată la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, după ce a fost înjunghiată de către fostul ei prieten, care i-a cerut să se împace cu el, în prezent suspectul, care a fugit de la locul faptei, fiind căutat de către poliţişti.

218 afișări
Imaginea articolului O tânără de 17 ani din Piteşti a ajuns la spital după ce a fost înjunghiată de fostul ei prieten

O tânără de 17 ani din Piteşti a ajuns la spital după ce a fost înjunghiată de fostul ei prieten (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, fata a relatat că a fost luată de către tânărul de 24 de ani din locuinţa ei şi dusă cu forţa în apartamentul băiatului, unde a fost înjunghiată cu un cuţit de bucătărie, incidentul având loc în cartierul piteştean Eremia Grigorescu.

"Fata, care este la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, ne-a spus cine este autorul. Îl căutăm acum, este fostul ei prieten. Primele relatări ale victimei indică faptul că acesta a venit la domicilul ei, a luat-o cu forţa în apartamentul lui, unde i-a cerut să se împace, iar la refuzul ei acesta a înjunghiat-o şi a fugit. Poliţiştii scotocesc în zonă şi îl vor identifica pe agresor. Acesta va fi acuzat în funcţie de leziunile suferite de victimă, urmând să stabilim încadrarea şi să vedem dacă loviturile de cuţit i-au pus viaţa în pericol", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii îl caută pe tânărul de 24 de ani, iar fata, care are înţepături şi tăieturi pe faţă şi pe corp, este la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, medicii confirmând că este în stare stabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici