O taximetristă care a anunţat că oferă curse gratuite votanţilor a fost audiată de poliţie

O femeie care face taximetrie în Piteşti a fost audiată de poliţişti, duminică, după ce a anunţat, pe Facebook, că oferă curse gratuite celor care fac dovada că au votat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1726 afișări
Imaginea articolului O taximetristă care a anunţat că oferă curse gratuite votanţilor a fost audiată de poliţie

O taximetristă care a anunţat că oferă curse gratuite votanţilor a fost audiată de poliţie

„Hei piteştene... Mâine (duminică n.r.) mergem la vot! Fără pretexte şi fără excepţii! Votezi cu cine vrei... şi pentru ce vrei! Iar dacă ai buletinul la tine (dovada că ai votat) şi nimereşti la mine in maşină... primeşti cursa gratis! Eu ies o zi pe stradă pentru tine! Tu ieşi 10 minute din casă pentru viitorul tău?”, a scris femeia, sâmbătă, pe un grup al şoferilor din Piteşti.

Ulterior, a revenit asupra postării şi a anunţat că propunerea rămâne valabilă în ciuda plângerii penale făcute de un cetăţean.

„Drag concetăţean care dispui de prea mult timp liber... te anunţ fără niciun pic de respect că mă doare fix la bască de plângerea penală pe care mi-ai formulat-o! Eşti ignorant şi nu eşti la curent cu legile acestei ţări! Propunerea mea rămâne valabilă!”, a mai scris femeia.

Surse judiciare au declarat, duminică, pentru corespondentului MEDIAFAX, că femeia a fost audiată, în acest caz fiind primită şi o sesizare.

Pentru a putea fi făcute verificări s-a deschis dosar penal in rem pentru coruperea alegătorilor, femeia neavând calitatea de suspect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici