Oamenii s-au călcat în picioare, din nou, la magazinul Mr Bricolage din Iaşi

Sute de persoane s-au înghesuit, vineri, pentru a doua zi consecutiv, la uşile magazinului Mr. Bricolage din Iaşi, inaugurat cu o zi în urmă, oamenii îmbulzindu-se pentru a cumpăra produsele oferite la promoţii, iar pentru liniştirea acestora a fost necesară intervenţia agenţilor de pază.

275 afișări
Imaginea articolului Oamenii s-au călcat în picioare, din nou, la magazinul Mr Bricolage din Iaşi

Oamenii s-au călcat în picioare şi astăzi la magazinul Mr Bricolage din Iaşi (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Oamenii s-au adunat, vineri dimineaţă, la intrarea în magazin, iar în momentul în care angajaţii au deschis uşile de acces cumpărătorii s-au îmbulzit, fiind necesară intervenţia agenţilor de pază.

Pentru a asigura ordinea, conducerea magazinului a apelat la serviciile a două firme de pază din Iaşi, angajaţii acestora reuşind cu greu să calmeze spiritele, permiţând accesul în interior în grupuri, pentru a nu se crea aglomeraţie în incinta magazinului.

"Am stat mai mult de două ore la coadă pentru patru becuri. Erau zeci de oameni la rând. Nu am mai prins nimic la ofertă. La atâta lume, s-au terminat rapid, rafturile erau goale", a declarat Mihai Sofronie, unul dintre cumpărători.

Cei mai mulţi dintre ieşenii care au intrat în magazin au cumpărat flori, la preţul de 1 leu bucata şi bormaşini, la 15 lei, aceste produse epuizându-se până la prânz.

Vineri după-amiază, situaţia la magazinul Mr Bricolage din Iaşi revenise la normal, fără a se mai crea îmbulzeală la intrare.

Mai multe rafturi ale magazinului Mr Bricolage din Iaşi, inaugurat joi dimineaţă, au fost devastate de cumpărători, conducerea unităţii apelând la jandarmi pentru a închide magazinul timp de jumătate de oră.

Magazinul a fost inaugurat, joi, la ora 9.00, zeci de persoane aşteptând încă de la ora 4.00 ca acesta să se deschidă, pentru a prinde produsele oferite la preţuri promoţionale.

Imediat după deschiderea magazinului, în interiorul acestuia s-au produs busculade, mai mulţi cumpărători urcându-se pe rafturi şi aruncând marfa către restul persoanelor din incintă.

Potrivit reprezentanţilor magazinului, din cauză că magazinul era plin, iar oamenii de pază ai unităţii nu făceau faţă numărului mare de cumpărători, a fost necesară intervenţia jandarmilor, unitatea fiind închisă timp de jumătate de oră.

Magazinul Mr. Bricolage din Iaşi are o suprafaţă de vânzare de 10.000 de metri pătraţi, oferă 40.000 de produse şi reprezintă o investiţie de 7 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici