Oferte speciale pentru turişti în hoteluri şi pensiuni de pe Valea Prahovei, de 1 Mai

Mai multe hoteluri şi pensiuni din staţiunile de pe Valea Prahovei scot la vânzare pachete turistice ce reprezintă oferte speciale valabile în week-end-ul de 1 Mai, unii dintre hotelieri oferind o noapte de cazare gratis celor care plătesc două nopţi, alţii pregătind grătar sau cină festivă.

387 afișări
Imaginea articolului Oferte speciale pentru turişti în hoteluri şi pensiuni de pe Valea Prahovei, de 1 Mai

Oferte speciale pentru turişti în hoteluri şi pensiuni de pe Valea Prahovei, de 1 Mai (Imagine: Laszlo Raduly/Arhiva Mediafax Foto)

Unele hoteluri sau pensiuni din staţiunile de pe Valea Prahovei au pregătit, pentru week-end-ul care include ziua de 1 mai, oferte speciale, pentru a atrage cât mai mulţi turişti.

Astfel, potrivit datelor furnizate de Asociaţia de Promovare a Turismului Prahova, mai multe unităţi de cazare din Sinaia, Buşteni şi Azuga au scos la vânzare pachete turistice special concepute pentru acest week-end. Spre exemplu, oferta de 1 mai a unui hotel de cinci stele din staţiunea Azuga include trei nopţi de cazare, mic dejun, delectare în centru SPA cu jacuzzi, piscină, saună, masaj de relaxare "din partea casei".

Preţul unui astfel de pachet turistic porneşte de la 170 euro de persoană în cameră dublă. În plus, cei care se cazează în acest hotel în week-end-ul de 1 mai pot beneficia de reduceri la restaurant şi la procedurile SPA.

În staţiunea Buşteni, mai multe hoteluri şi pensiuni îi atrag pe turişti cu oferte care includ o noapte de cazare gratis la două nopţi plătite. O pensiune de patru stele din staţiunea Buşteni vinde pachete turistice cu preţuri cuprinse între 220 şi 250 lei de persoană, la două nopţi de cazare a treia fiind gratis. Un pachet turistic similar la un hotel de două stele din Buşteni costă 200 de lei.

Hotelierii din Sinaia practică preţuri ceva mai mari decât cei din Buşteni. Astfel, la un hotel de patru stele din această staţiune două nopţi de cazare cu mic dejun şi o cină tradiţională costă între 110 ţi 142 de euro. Preţurile de cazare la pensiuni sunt mult mai mici, acestea pornind de la 70 de lei pe noapte pentru o persoană. Nu toţi hotelierii sau proprietarii de vile şi pensiuni au oferte speciale pentru week-end-ul de 1 mai.

La Sinaia, spre exemplu, un hotel de trei stele este deja ocupat în proporţie de 80 la sută de către grupuri de străini şi de către grupuri de angajaţi ai unor firme româneşti, care în această perioadă fac "turism de business". În consecinţă, reprezentanţii acestui hotel au afirmat că, în aceste condiţii, nu a fost nevoie să scoată la vânzare pachete turistice speciale de 1 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici