OFF/ON THE RECORD, 30 aprilie 2023. Invitat, ora 21.55 : Georgiana Iorgulescu, Centrul pentru Resurse Juridice

43 afișări
Imaginea articolului OFF/ON THE RECORD, 30 aprilie 2023. Invitat, ora 21.55 : Georgiana Iorgulescu, Centrul pentru Resurse Juridice

OFF/ON THE RECORD, 30 aprilie 2023. Invitat, ora 21.55 : Georgiana Iorgulescu, Centrul pentru Resurse Juridice

Partidele de la Putere au modificat Codul Penal şi Codul de Procedură Penală iar proiectele de lege au fost contestate la CCR de către Curtea Supremă de Justiţiei, Avocatul Poporului şi partidele de Opoziţie.

Este bine şi constituţional că abuzul în serviciu a rămas fără prag valoric?

Cine face politica penală în România: Parlamentul sau Facebook?

Cum şi de ce intră SRI din nou în Justiţie?

Cum te aperi dacă probele împotriva ta sunt secrete?

Ce decizii complicate trebuie să ia CCR?

La toate aceste întrebări dar şi la multe altele îţi răspunde duminică, de la ora 21.55, Georgiana Iorgulescu, director executiv Centrul pentru Resurse Juridice, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici