Ofiţeri de la Detaşamentul de Pompieri din Sinaia, cercetaţi de DNA

Şefii Detaşamentului de pompieri Sinaia din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, lt.col Gabriel Ceacâru şi mr. Emilian Androne, sunt cercetaţi pentru abuz în serviciu, de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

279 afișări

"Procurorii anticorupţie efectuează acte de urmărire penală faţă de lt. col. Gabriel Ceacâru şi mr. Androne Emilian, ambii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, în sarcina cărora au reţinut infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial", precizează, pentru MEDIAFAX, Biroul de presă al DNA.

Cei doi sunt acuzaţi că şi-ar fi folosit oamenii din subordine la lucrări de construcţii la casele celor doi ofiţeri din cadrul ISU Prahova, susţin surse judiciare.

De luni DNA a început audierile de martori în acest caz, la Direcţie prezentându-se mai mulţi pompieri de la detaşamentul Sinaia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici