Oksana s-a căsătorit în spital: şi-a pierdut picioarele după explozia unei mine

  • Femeia în vârstă de 23 de ani a suferit un accident foarte grav, pe 27 martie, la Lisichansk.
  • A supravieţuit ca prin minune, iar recent i-a spus „Da” tatălui celor doi copii ai săi.
  • Dansul cu soţul a avut loc la spitalul din Lvov.
702 afișări
Imaginea articolului Oksana s-a căsătorit în spital: şi-a pierdut picioarele după explozia unei mine

Mireasa în rochie albă îmbrăţişându-şi soţul. De jur împrejur, aplauzele şi zâmbetele oaspeţilor. Nimic ciudat. Cu toate acestea, căsătoriile care sunt celebrate în ultimele săptămâni în Ucraina sunt simboluri puternice ale speranţei şi renaşterii. De la începutul invaziei ruse şi până la mijlocul lunii aprilie au fost peste 22.000, iar numărul lor nu a încetat să crească.

Ceea ce a fost sărbătorit în secţia de chirurgie a spitalului din Lvov poate fi considerat un eveniment semnificativ. Pentru a-şi încununa visul de dragoste cu iubitul Victor, Oksana, o asistentă de 23 de ani din Lisichansk care pe 27 martie a fost copleşită de explozia unei mine în timp ce se plimba cu iubitul ei, tatăl celor doi copii ai săi, a decis să se căsătorească

El a fost nevătămat, dar ea şi-a pierdut picioarele şi patru degete ale mâinii stângi. A supravieţuit ca prin minune datorită cât mai multor intervenţii de urgenţă la care a suferit la spitalul din oraşul ei, apoi a fost apoi transferată la Dnipro, unde i-au fost pregătite proteze. În cele din urmă, săptămâna trecută, a ajuns la Lvov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici