Omul Forrest Gump: povestea alergării unui medic veterinar britanic prin SUA

Înainte de a muri în 2002, mama lui Rob Pope, un medic veterinar britanic, i-a cerut acestuia să-i promită un lucru: să facă un lucru în viaţa ei care să facă diferenţa.

912 afișări
Imaginea articolului Omul Forrest Gump: povestea alergării unui medic veterinar britanic prin SUA

Pentru Rob Pope, asta însemna ceva ce nimeni altcineva nu mai făcuse până acum: „Au fost doar câteva sute de oameni care au alergat prin America, dar nimeni nu a făcut cursa Forrest Gump”

„La sfârşitul anului 2016, tânărul de 44 de ani din Liverpool, Anglia, şi-a început căutarea pentru a parcurge celebrul traseu parcurs de protagonistul filmului interpretat de Tom Hanks.

Din alergarea sa de 422 de zile, peste 25.000 km şi 43 de state, astăzi s-a născut o carte „Becoming Forrest - One Man's Epic Run Across America”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici