Oprescu cere Administraţiei Străzilor să continue notificările către firme pentru gropi neasfaltate

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, le-a cerut reprezentanţilor firmelor de asfaltare să suplimenteze echipele, pentru că, altfel, repararea tuturor gropilor din Bucureşti nu va fi terminată în trei zile, iar Administraţiei Străzilor să continue notificările către firme pentru gropile neasfaltate.

24 afișări
Imaginea articolului Oprescu cere Administraţiei Străzilor să continue notificările către firme pentru gropi neasfaltate

Oprescu cere Administraţiei Străzilor să continue notificările către firme pentru gropi neasfaltate (Imagine: Sebastian Sascau/Mediafax Foto)

Sorin Oprescu a făcut referire, în special, la firma Tehnologica Radion în cazul căreia raportările inspectorilor municipali au arătat că în multe dintre arterele raportate la şedinţa de marţi dimineaţa nu se intervenise pentru reparaţia gropilor. Astfel, pe strada Batiştei, până la ora 16.00 nu se intervenise pentru reabilitarea carosabilului, pe Bulevardul Ion Ionescu de la Brad nu se executaseră lucrări la intersecţia cu strada Siseşti, în timp ce pe Calea Dudeşti nu se intervenise pentru remedierea gropilor.

"Nu vreau să anticipez, eu nu cred că terminaţi cu două echipe tot ce aveţi, însă, dacă mâine dimineaţă (miercuri - n.r.) nu e finalizat tot ce aţi spus aici îţi strângi utilajele şi gata", i-a spus Sorin Oprescu reprezentantului firmei Tehnologica Radion, amintindu-i că mai sunt trei zile până când trebuie asfaltate toate gropile de pe toate arterele aflate în întreţinerea acestei firme.

Pe timpul nopţii, societatea Tehnologica Radion va lucra pe Bulevardul Iuliu Maniu şi pe Splaiul Independenţei. Societatea Delta ACM va lucra pe timpul nopţii pe artera Teiul Doamnei unde "plombele executate în urmă cu două-trei săptămâni sunt deteriorate" şi pe strada Mihai Eminescu.

Reprezentanţii firmei Euroconstruct Trading '98 vor lucra, în noaptea de marţi spre miercuri, pe Bulevardul I.C. Brătianu în zona Pieţei Unirii şi în zona intersecţiei cu strada Doamnei, dar şi pe Bulevardul Magheru, iar cei de la SC Strabag SRL vor lucra pe şoseaua Panduri.

Şi societatea Eurovia SA va lucra în timpul nopţii pe Prelungirea Ghencea şi pe Şoseaua Colentina, iar societatea SC Han Group va lucra pe timpul nopţii în Şoseaua Berceni la intersecţiile cu Caporal Marin Grigore şi Bulevardul Metalurgiei.

"Eu v-am rugat frumos. Nu vă jucaţi cu mine, pentru că nu vedeţi un ban şi mă duc în continuare cu rezilierea contractelor. Nu ştiu dacă ştiţi că aveţi în contract posibilitatea de a rezilia unilateral", a mai spus Sorin Oprescu la întâlnirea de marţi seara.

El i-a cerut directorului Administraţiei Străzilor să continue notificările către firmele de asfaltare pentru gropile care nu sunt reparate.

Următoarea întâlnire pe această temă va avea loc, miercuri, la ora 7.00, la Primăria Capitalei.

Sorin Oprescu le-a spus asfaltatorilor, marţi dimineaţă, că este nemulţumit de ritmul în care sunt asfaltate gropile din Capitală şi le-a cerut să finalizeze operaţiunea până sâmbătă dimineaţă, pentru că altfel le va imputa toate plângerile pe care le are pe birou.

"Dacă asfaltăm în ritmul acesta, vom termina de astupat gropile în anul 2017", le-a spus Sorin Oprescu asfaltatorilor, la prezentarea raportului inspectorilor municipali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici