Oprescu merge în audienţă la Papa Benedict al XVI-lea

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, va merge, miercuri, la Vatican, în audienţă la Papa Benedict al XVI-lea, în calitate de invitat special, la propunerea Bisericii Catolice din România, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, surse apropiate lui Oprescu.

18 afișări
Imaginea articolului Oprescu merge în audienţă la Papa Benedict al XVI-lea

Oprescu merge în audienţă la Papa Benedict al XVI-lea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Primarul general Sorin Oprescu va merge mâine (miercuri, n.r.) la Vatican, la o audienţă cu Papa Benedict al XVI-lea.

Protocolul prevede o audienţă generală, la care participă invitaţi speciali. Sorin Oprescu este unul dintre ei", au precizat sursele citate.

Aceleaşi surse au arătat că vizita lui Oprescu la Vatican este făcută la propunerea Bisericii Catolice din România, ca urmare a suportului pe care primarul general l-a manifestat în cazul Catedralei Sfântul Iosif.

Sursele citate au precizat că în cadrul audienţei va fi tratat şi acest subiect.

Audienţa va începe miercuri la ora 9.30 şi se va termina la ora 12.00, au mai arătat sursele citate.

În 22 octombrie, societatea Millennium Building Development a fost somată de către Primăria Municipiului Bucureşti să înceteze lucrările la Cathedral Plaza, întrucât autorizaţia de construire din 24 februarie 2006 a expirat.

Proiectul Cathedral Plaza vizează construirea lângă Catedrala Sfântul Iosif din Capitală - considerată monument istoric - a unui imobil cu patru niveluri la subsol, cu garaje pentru 200 de maşini, parter şi 19 etaje, de 75 metri înălţime.

Proiectul Cathedral Plaza

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici