Opt membri ai clanului Vică, audiaţi la Poliţia Capitalei pentru infracţiuni cu violenţă

Opt membri ai clanului Vică sunt audiaţi la Poliţia Capitalei, unde au fost aduşi în urma mai multor percheziţii care s-au desfăşurat joi dimineaţă în sectorul 1, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

174 afișări
Imaginea articolului Opt membri ai clanului Vică, audiaţi la Poliţia Capitalei pentru infracţiuni cu violenţă

Opt membri ai clanului Vică, audiaţi la Poliţia Capitalei pentru infracţiuni cu violenţă (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Potrivit Dianei Sarca, există suspiciunea că cei opt membri ai grupării Vică ar fi comis infracţiuni de tâlhărie, motiv pentru care ei au fost aduşi cu mandat la audieri.

Membrii grupării au fost implicaţi în mai multe infracţiuni cu violenţă, împotriva lor fiind depuse plângeri de vătămare corporală.

Acţiunea a fost derulată de Serviciul de Investigaţii Criminale sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, cu suportul DGIPI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici