16 persoane au fost rănite după ce un autocar s-a răsturnat pe DN 7 - VIDEO

Şaisprezece persoane au fost rănite uşor, marţi dimineaţă, după ce un autocar cu pasageri s-a răsturnat, pe marginea DN 7, în judeţul Arad, cel mai probabil din cauza unei depăşiri neregulamentare, în urma căreia a fost acroşat de un autocamion.

119 afișări
Imaginea articolului 16 persoane au fost rănite după ce un autocar s-a răsturnat pe DN 7 - VIDEO

16 persoane au fost rănite după ce un autocar s-a răsturnat pe DN 7

Medicii SMURD care s-au deplasat la locul unde un autocar s-a răsturnat, pe DN 7, în Arad, au acordat îngrijiri medicale la 16 pasageri care aveau diverse dureri sau răni uşoare, iar 13 dintre ei au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean Arad, pentru investigaţii suplimentare.

La faţa locului, s-au deplasat două maşini SMURD şi patru ambulanţe pentru a-i prelua pe pasageri.

"Trei au refuzat să vină la spital, iar 13 au fost aduşi pentru investigaţii suplimentare, unii acuzând diverse dureri. Nimeni nu a fost rănit grav, dar procedura cere să facem şi examene interne, cum ar fi radiografii", a spus Puticiu.

Pasagerii care nu au fost răniţi în accident urmează să fie preluaţi din Milova de un alt autocar.

Incidentul a avut loc în jurul orei 9.00, în apropiere de localitatea Milova, aflată la circa 40 de kilometri de municipiul Arad.

Martorii din trafic au relatat la 112 că autocarul s-a răsturnat pe câmp, iar poliţiştii din Lipova s-au deplasat la faţa locului, asistaţi de două ambulanţe SMURD şi de o echipă de descarcerare a ISU.

Video Stirileprotv.ro

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Arad, Camelia Tuduce, autocarul cu 37 de pasageri venea din Germania şi se îndrepta spre Sibiu, iar din primele cercetări reiese că acesta s-a răsturnat după ce a fost acroşat de un autocamion, în urma unei depăşiri neregulamentare.

Iniţial, Tuduce spunea că opt persoane au fost rănite uşor, având escoriaţii şi traumatisme uşoare şi primind îngrijiri medicale la faţa locului.

Traficul pe DN 7 în zona accidentului se desfăşoară pe o bandă din cele două ale şoselei, până la finalizarea cercetărilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici