Ordonanţa de reţinere a primarului Apostu a expirat. Edilul este încă în sediul Curţii de Apel

Ordonanţa de reţinere a primarului din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, pentru luare de mită în formă continuată, a expirat, joi seară, în jurul orei 21.00, însă edilul se află în continuare în sediul Curţii de Apel Cluj, unde se judecă propunerea de arestare preventivă a sa pentru 29 de zile.

543 afișări
Imaginea articolului Ordonanţa de reţinere a primarului Apostu a expirat. Edilul este încă în sediul Curţii de Apel

Primarul Sorin Apostu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Potrivit avocaţilor, ordonanţa de reţinere a primarului Apostu a expirat în jurul orei 21.00, astfel că, teoretic, acesta este un om liber.

La ora transmiterii acestei ştiri, Sorin Apostu se află în continuare într-o sală de judecată a Curţii de Apel Cluj, unde urmează să se ia o decizie în pirivnţa propunerii de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Ordonanţa de reţinere a directorului general al Brantner România, Călin Stoia, care se află şi el în sediul Curţii de Apel Cluj, expiră după miezul nopţii.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, reţinut pentru luare de mită în formă continuată, şi directorul general al Brantner România, Călin Stoia, reţinut pentru dare de mită în formă continuată, au fost duşi, joi seară, la Curtea de Apel Cluj cu propunere de arestare preventivă pe 29 de zile.

Atât primarul Sorin Apostu, cât şi directorul general al Brantner România, Călin Stoia, au refuzat să facă declaraţii.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, lider al filialei municipale a PDL, a fost reţinut, miercuri seară, de procurorii anticorupţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici