Ovidiu Marincea, consilier al directorului SRI. El va coordona comunicarea publică a Serviciului

Jurnalistul Ovidiu Marincea este, începând de luni, consilier al directorului SRI, Eduard Hellvig, şi va coordona comunicarea publică a Serviciului.

257 afișări
Imaginea articolului Ovidiu Marincea, consilier al directorului SRI. El va coordona comunicarea publică a Serviciului

Ovidiu Marincea, consilier al directorului SRI. El va coordona comunicarea publică a Serviciului (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Informaţia în acest sens este cuprinsă într-un comunicat postat pe site-ul SRI.

Sursa citată menţionează că jurnalistul are 36 de ani şi o experienţă de peste 10 ani în presa scrisă, online şi televiziune.

Potrivit comunicatului, cu acestă ocazie, directorul SRI, Eduard Hellvig, a transmis un mesaj de întâmpinare.

"Îi urez bun venit domnului Marincea şi consider că prezenţa lui în cadrul Serviciului Român de Informaţii va constitui un avantaj în procesul de transparentizare şi de deschidere a intituţiei către cetăţeni. Este necesar ca SRI să se consolideze şi în ceea ce priveşte procesul de comunicare, de aceea mă bucur că ni s-a alăturat şi sunt convins că împreună vom face paşi importanţi în direcţia profesionalizării comunicării publice a Serviciului", a declarat directorul SRI.

"Ca jurnalist am militat pentru comunicarea şi deschiderea tuturor instituţiilor statului faţă de public, de aceea apreciez că adevărata provocare pentru orice profesionist este transparentizarea unui serviciu secret. Sunt onorat să lucrez într-una dintre cele mai respectate instituţii ale statului român", a afirmat, la rândul său, Ovidiu Marincea, citat în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici