PANĂ DE CURENT în nord-estul Capitalei. Care au fost zonele afectate

O pană de curent s-a produs, miercuri seară, în partea de nord-est a Capitalei, fiind afectate zonele Titan, Obor, Pipera şi Timpuri Noi, în urma unei avarii în instalaţiile Transelectrica, a anunţat compania Enel. Potrivit unui comunicat al companiei Enel, alimentarea cu energie electrică pentru toţi consumatorii din partea de nord-est a Capitalei, afectată în urma avariei produse în instalaţiile Transelectrica, a fost reluată la ora 18.25.

1251 afișări
Imaginea articolului PANĂ DE CURENT în nord-estul Capitalei. Care au fost zonele afectate

PANĂ DE CURENT în nord-estul Capitalei. Care au fost zonele afectate (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Ca urmare a unei avarii în instalaţiile Transelectrica, şase staţii ale Enel Distributie Muntenia care alimentează partea de nord-est a Capitalei, respectiv zonele Titan, Obor, Pipera, Timpuri Noi, au rămas fără curent electric în jurul orei 17.43", precizat Enel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici