PANĂ DE CURENT la Spitalul Floreasca. Unitatea este alimentată de generatorul propriu

Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală a rămas marţi, în jurul orei 17.00, fără curent electric, alimentarea făcându-se, în aceste condiţii, de la generatorul propriu al unităţii sanitare, a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul spitalului, Radu Macovei.

403 afișări
Imaginea articolului PANĂ DE CURENT la Spitalul Floreasca. Unitatea este alimentată de generatorul propriu

PANĂ DE CURENT la Spitalul Floreasca. Unitatea este alimentată de generatorul propriu (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Generatorul nu poate susţine decât secţiile de terapie intensivă şi blocul operator", a mai spus Macovei.

Potrivit informaţiilor furnizate de dispeceratul de urgenţe al Enel, avaria survenită în zona Calea Floreasca, unde se află şi spitalul, este în curs de remediere, alimentarea urmând să fie reluată în jurul orei 20.00.

Potrivit reprezentanţilor Enel, întreruperea survenită în zona Calea Floreasca s-a produs, probabil, din cauza unei defecţiuni, pe o perioadă de până în zece minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici