Pană de curent pe mai multe străzi din Sectorul 1 al Capitalei

Alimentarea cu energie electrică este întreruptă, joi după-amiază, în mai multe zone din Sectorul 1 al Capitalei, reprezentanţii Enel Distribuţie Muntenia susţinând că avaria ar putea fi remediată până în jurul orei 20.00.

517 afișări
Imaginea articolului Pană de curent pe mai multe străzi din Sectorul 1 al Capitalei

Pană de curent pe mai multe străzi din Sectorul 1 al Capitalei (Imagine: Shutterstock)

Potrivit reprezentanţilor Enel Distribuţie Muntenia, la ora transmiterii acestei ştiri alimentarea cu energie electrică este întreruptă pe străzile Turda, Domenii, Clucerului, Aviator Ştefan Sănătescu, Aviator Radu Beller, precum şi pe străzi adiacente. De asemenea, nu au energie electrică locuitorii din zona bulevardului Ion Mihalache.

Reprezentanţii companiei susţin că avaria ar putea fi remediată până în jurul orei 20.00.

Joi, în Bucureşti au fost temperaturi de până la 40 de grade. În perioadele caniculare, apar frecvent întreruperi în alimentarea cu electricitate, cauzate de folosirea intensă de către populaţie a aparatelor de aer condiţionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici