Video Papa s-a rugat pentru cei care au rămas şomeri din cauza pandemiei

  • Papa Francisc atrage atenţia asupra problemelor care vor urma pandemiei de coronavirus
  • Suvernul Pontif s-a rugat pentru cei care au ajuns şomeri din cauza măsurilor de carantină
  • Numai în Statele Unite, aproape 10 milioane de oameni au depus cereri de şomaj în ultimele două săptămâni
249 afișări
Papa Francisc ne îndeamnă să ne pregătim şi pentru ce va urma după pandemia de coronavirus.

Într-o slujbă pe care a ţinut-o la Vatican, Suveranul Pontif a atras atenţia că, pe cât de importante sunt rugăciunile, pe atât de mult contează şi să ne gândim şi la ce ne va aduce ziua de mâine. Capul Bisericii Catolice s-a rugat şi pentru toţi cei care au ajuns şomeri. 
 
„Sunt oameni care se gândesc de pe acum la ce va fi după pandemie. La toate problemele care vor urma: sărăcie, muncă, şomaj, foamete. Să ne rugăm pentru cei care ajută azi, dar, de asemenea, să ne gândim şi la ziua de mâine, pentru a ne ajuta pe noi toţi”, a spus Papa Francisc. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici