Paradox românesc: Căsuţe comandate de Primăria Ploieşti pentru Crăciun, livrate în ianuarie

Mai multe căsuţe din lemn comandate anul trecut de Primăria Ploieşti pentru a fi folosite la diferite manifestări, inclusiv la un târg de Crăciun, au fost livrate în ianuarie. Primarul anunţă că va percepe penalităţi furnizorului pentru întârziere.

429 afișări
Imaginea articolului Paradox românesc: Căsuţe comandate de Primăria Ploieşti pentru Crăciun, livrate în ianuarie

Paradox românesc: Căsuţe comandate de Primăria Ploieşti pentru Crăciun, livrate în ianuarie

Primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că ultima tranşă de căsuţe de lemn care ar fi trebuit să facă parte dintr-un concept de Crăciun de anul trecut a ajuns pe 14 ianuarie.

”Unele au fost livrate în perioada Crăciunului, altele pe 14 ianuarie. În total 20 de căsuţe de lemn, care sunt montabile şi demontabile. Au fost achiziţionate pentru a fi folosite de Primărie la diverse evenimente, inclusiv la târgul de Crăciun. De Crăciun, ar fi trebuit să facă parte dintr-un concept la care oricum am renunţat”, a declarat Dobre.

Edilul a spus că va percepe, pentru întârziere, penalităţi firmei, conform clauzelor din contract.

”Asta e problema furnizorului. Pentru că nu le-a livrat la timp vom cere penalităţi, conform clauzelor din contract. Este sunt achiziţionate de Primăria Ploieşti”, a spus primarul Ploieştiului.

Căsuţele au costat 95.000 de lei plus TVA şi sunt acum în custodia Serviciului de Gospodărire Urbană Ploieşti.

Contractul a fost semnat în luna noiembrie a anului trecut, după ce la două licitaţii nu s-a prezentat nimeni, iar construcţiile ar fi trebuit livrate până pe 15 decembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici