Pasajul Unirii din Capitală, inundat în urma furtunii

Pasajul Unirii din Capitală a fost inundat în urma furtunii care s-a produs duminică dimineaţă, fiind închis circulaţiei rutiere până când reprezentanţii Apa Nova vor scoate apa cu motopompe, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Brigăzii Rutiere.

821 afișări
Imaginea articolului Pasajul Unirii din Capitală, inundat în urma furtunii

Pasajul Unirii din Capitală, inundat în urma furtunii (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Ambele sensuri de mers sunt blocate în Pasajul Unirii, după ce sistemul de canalizare nu a mai făcut faţă şi apa s-a acumulat în pasaj.

Până la deschiderea circulaţiei în Pasajul Unirii, şoferii pot circula pe deasupra pasajului sau pot folosi rute alternative. În zona Pasajului Unirii sunt poliţişti rutieri care deviază traficul, a precizat sursa citată.

Reprezentanţii Apa Nova intervin pentru scoaterea apei acumulate în Pasajul Unirii, iar circulaţia, oprită de aproximativ o oră, va fi reluată în 10-15 minute, au mai arătat sursele citate.

Bucureştiul a fost, duminică dimineaţă, sub avertizare cod portocaliu de ploi şi vijelii. Timp de aproximativ o oră, în Capitală a plouat torenţial, au fost descărcări electrice, iar vântul a depăşit la rafală 75-80 de kilometri pe oră, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici