Patru bărbaţi îmbrăcaţi cu haine pe care scria "Poliţia" au jefuit o familie

Patru bărbaţi, care purtau cagule pe faţă şi haine negre pe care scria "Poliţia", au intrat peste o familie din sectorul 4 al Capitalei şi, după ce i-au încătuşat pe proprietari, au luat din casă 4.000 de lei şi apoi au dispărut.

1291 afișări
Imaginea articolului Patru bărbaţi îmbrăcaţi cu haine pe care scria "Poliţia" au jefuit o familie

Patru bărbaţi îmbrăcaţi cu haine pe care scria "Poliţia" au jefuit o familie (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Bărbaţii purtau cagule. Trei dintre agresori purtau pantaloni negri şi tricouri pe care scria "Poliţia", iar cel de-al patrulea purta pantaloni şi cămaşă bleumarin, precum şi o geacă pe care avea aplicate grade.

Cei patru au sunat la uşa unui imobil, iar când proprietarii au deschis, au intrat forţat în casă şi i-au imobilizat pe proprietari.

Ei au găsit în casă suma de 4.000 de lei pe care şi-au însuşit-o.

După ce agresorii au plecat, cele două victime au reuşit să se descătuşeze şi au sunat la 112 pentru a anunţa jaful.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au început cercetările. La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii încearcă să identifice agresorii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici