Patru persoane au fost rănite la Iaşi după ce şoferul unui vehicul ar fi adormit la volan

Patru persoane, între care doi copii, au fost rănite, sâmbătă dimineaţa în Leţcani, judeţul Iaşi, primele informaţii arătând că şoferul ar fi adormit la volan şi apoi a intrat frontal într-un copac de pe marginea drumului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

166 afișări
Imaginea articolului Patru persoane au fost rănite la Iaşi după ce şoferul unui vehicul ar fi adormit la volan

Patru persoane au fost rănite la Iaşi după ce şoferul ar fi adormit la volan

Şeful UPU-SMURD, prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, a declarat, că în accident a fost implicată o familie din Republica Moldova, respective doi băieţi de 8 şi de 2 ani, precum şi mama şi tatăl lor, ambii în vârstă de 29 de ani. Bărbatul a pierdut controlul volanului după ce ar fi adormit la volan.

"În autoturismul implicat în accident au fost patru victime, doi adulţi şi doi copii, fiind vorba despre o familie din Republica Moldova. Copiii se aflau pe bancheta din spate, cu centurile puse. Din câte se pare, şoferul ar fi adormit la volan şi ar fi intrat frontal într-un copac de pe marginea drumului din Leţcani. La faţa locului au fost trimise echipaje SMURD. Şoferul şi copilul de 2 ani sunt transportaţi la UPU Sfânta Maria, iar, mai apoi, la Sfântul Spiridon. Celălalt copil, de 8 ani, este dus , de asemenea, la UPU Sfânta Maria, în timp ce mama sa este transportată la UPU Sfântul Spiridon", a spus prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu.

Potrivit acesteia, şoferul acuză dureri de cap şi de coloană lombară, în vreme ce soţia sa este policontuzionată.

Acesta este al treilea accident rutier grav în ultima săptămână produs pe drumurile din judeţul Iaşi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz şi efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici