Patru persoane, printre care şi un copil de cinci ani, au fost rănite într-un accident pe DN1, la Sibiu

Patru persoane, între care un copil de cinci ani, au fost rănite, vineri, în urma impactului dintre două maşini, pe Drumul Naţional 1, în Cristian, judeţul Sibiu.

143 afișări
Imaginea articolului Patru persoane, printre care şi un copil de cinci ani, au fost rănite într-un accident pe DN1, la Sibiu

Patru persoane, între care un copil de cinci ani, rănite în accident pe DN1, la Sibiu

Potrivit informaţiilor primite din partea Poliţiei Sibiu, şoferul unei maşini a intrat pe contrasens şi a lovit un alt vehicul care circula regulamentar.

„Pe DN1, în localitatea Cristian, un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani aflat în tranzit, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Sebeş-Sibiu, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus, fiind condus de către o femeie în vârstă de 36 ani, din Sibiu”, au spus reprezentanţii Poliţiei Sibiu.

Cei doi şoferi au fost răniţi, la fel şi doi pasageri, unul dintre ei fiind un copil de cinci ani.

„Toate cele patru victime sunt transportate de SMURD la spital. Copilul are 5 ani şi prezintă un traumatism cranio-cerebral acut închis şi traumatism membru inferior stâng”, a spus Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Traficul pe DN 1, în zona producerii accidentului, se desfăşoară cu dificultate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici