Video Patru persoane, rănite într-un accident petrecut în Braşov. FOTO

Patru persoane au fost rănite vineri, în urma unui accident petrecut în judeţul Braşov, unde o maşină în care se aflau patru cetăţeni chinezi a intrat într-o depăşire şi s-a ciocnit cu un autoturism.

391 afișări

Potrivit IPJ Braşov, accidentul s-a produs pe DN13, la ieşirea din Pădurea Bogăţii spre Hoghiz.

O maşină înmatriculată în Serbia, în care se aflau patru cetăţeni chinezi, a intrat în depăşirea unui TIR, intrând in coliziune cu un alt autovehicul care circula regulamentar din sens opus.

”Au rezultat patru victime (doi cetăţeni chinezi şi doua persoane din auto condus regulamentar), toate conştiente”, arată Poliţia Braşov.

Potrivit ISU Braşov, în urma impactului două persoane au rămas încarcerate.

”Cele două victime încarcerate au fost extrase, sunt policontuzionate, una dintre ele are fracturi la membrele inferioare şi superioare”, au declarat reprezentanţii ISU Braşov.

Traficul se desfăşoară alternativ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici