Patru staţii STB au fost vandalizate în timpul protestului de luni noaptea. Paguba este evaluată la 32.000 de euro

  • Patru staţii STB au fost vandalizate în timpul protestului de luni noaptea, din Capitală.
  • Paguba a fost evaluată la aproximativ 30.000 de euro, conform celor de la Poliţia Locală Bucureşti.
  • De asemenea, protestatarii au spart şi golit de alimente şi două tonomate.
571 afișări
Imaginea articolului Patru staţii STB au fost vandalizate în timpul protestului de luni noaptea. Paguba este evaluată la 32.000 de euro

„În urma protestelor desfăşurate în cursul serii au fost înregistrate următoarele pagube materiale: geamurile sparte la patru staţii STB, în Parcul Unirii - 10 coşuri de gunoi, 4 bănci răsturnate şi două tonomate sparte şi golite de alimente”, potrivit evaluării Poliţiei locale Bucureşti.

Potrivit PMB, o staţie STB costă aproximativ 8.000 euro, deci doar din acest punct de vedere paguba se ridică la 32.000 de euro.

În timpul protestelor de luni noaptea din Capitală 12 jandarmi au fost răniţi, trei fiind duşi la urgenţe, fără probleme majore. Potrivit prefectului Capitalei, 300 de persoane au devenit violente, noaptea, spre finalul protestului. Luni seara Poliţia a aplicat 222 de sancţiuni, în valoare de 200.000 de lei pentru încălcarea restricţiilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici