Patru tineri răniţi grav, dintre care doi sunt în comă profundă, în urma unui accident pe DN 65

Patru tineri, dintre care trei de 19 ani şi un altul de 20 de ani, au fost grav răniţi, sâmbătă, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un mal de pământ pe drumul naţional 65 Craiova - Slatina, în dreptul localitaţii Slătioara, din judeţul Olt, doi dintre răniţi fiind în comă profundă.

Urmărește
664 afișări
Imaginea articolului Patru tineri răniţi grav, dintre care doi sunt în comă profundă, în urma unui accident pe DN 65

Patru tineri răniţi grav, dintre care doi sunt în comă profundă, în urma unui accident pe DN 65 (Imagine: Ghita Porumb/Mediafax Foto)oru

Potrivit comisarului Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, accidentul s-a produs sâmbătă, în jurul orei 7.00, când şoferul unui autoturism Daewoo Nubira, nu a păstrat distanţa corespunzătoare la efectuarea unei manevre de depăşire şi a acroşat un alt autoturism, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Şoferul, în vârstă de 19 ani, din Slatina, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un mal de pământ. În urma impactului, a rezultat rănirea şoferului şi a pasagerilor", a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Urgenţă (IPJ) Olt.

La locul accidentului a fost nevoie de intervenţia a două ambulanţe şi a unei maşini de la descarcerare pentru a acorda îngrijiri medicale celor patru răniţi grav.

"Pasagerii au primit îngrijiri de la echipajul de la ambulanţă, apoi au fost transportaţi pentru îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Şoferul a fost descarcerat. Operaţiunea a durat 15 minute şi s-au folosit accesoriile din dotare", a declarat plutonierul Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.

Potrivit comisarului Claudia Radu, în urma accidentului, şoferul şi un pasager sunt în comă profundă, iar alţi doi au suferit o comoţie cerebrală.

La ora transmiterii ştirii, medicii spun că şoferul se află la Unitatea de primiri urgenţe pentru îngrijiri medicale a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în timp ce pasagerul care se afla în comă profundă a fost transportat de la unitatea medicală din Slatina la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici