Pepene verde cu conţinut depăşit de pesticide, retras de pe piaţă

Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) anunţă retragerea de la vânzare a unui lot de pepeni verzi din Turcia la care s-a descoperit conţinut depăşit de pesticide.

521 afișări
Imaginea articolului Pepene verde cu conţinut depăşit de pesticide, retras de pe piaţă

Pepene verde cu conţinut depăşit de pesticide, retras de pe piaţă

„Vă informăm că am fost notificaţi de către furnizorul SC Microfruits SRL să iniţiem retragerea de la comercializare şi de la clienţi a articolului menţionat mai jos. Motivul rechemării: depăşire valori admise de reziduuri pesticide - Bromopropilat şi Imidacloprid. În cazul în care aţi cumpărat produsul menţionat mai sus, vă rugăm să nu-l consumaţi şi să-l returnaţi în magazinele Metro Cash & Carry România SRL până pe 13.05.2022, urmând să primiţi contravaloarea lui”, anunţă ANSVSA.

Şi Carrefour retrage lotul 108 din pepenii verzi din Turcia, vânduţi în perioada 18 - 20 aprilie a.c.

Se recomandă persoanelor care deţin produse din lotul descris mai sus, comercializate în perioada 18.04.2022-20.04.2022, să nu le consume, ci să le distrugă sau să le returneze în magazinele Carrefour până pe 13.05.2022, urmând să fie restituită contravaloarea în baza bonului fiscal”, se arată pe site-ul ANSVSA.

LISTA METRO

 

LISTA CARREFOUR

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici