Percheziţii în Bucureşti şi Călăraşi, la persoane suspectate că obligau minore să se prostitueze

Poliţiştii au făcut percheziţii la zece adrese din Bucureşti şi din judeţul Călăraşi, fiind vizate 23 de persoane suspectate de proxenetism şi prostituţie, printre victime fiind şi fete de 14 ani, potrivit unor oficiali din Poliţia Capitalei.

162 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Bucureşti şi Călăraşi, la persoane suspectate că obligau minore să se prostitueze

Percheziţii în Bucureşti şi Călăraşi, la persoane suspectate că obligau minore să se prostitueze (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Sursele citate au declarat pentru MEDIAFAX că trei dintre aceste percheziţii au avut loc în Bucureşti, iar şapte în satul Gostilele din judeţul Călăraşi.

Membrii grupării infracţionale ar fi exploatat sexual mai multe minore în vârstă de 14 ani, care s-ar fi prostituat pentru aceştia, atât pentru bani cât şi în schimbul unor produse, au precizat sursele citate.

În urma percheziţiilor, la Poliţia Capitalei vor fi audiate 23 de persoane, pe numele cărora au fost emise mandate de aducere, fiind suspectate de proxenetism şi act sexual cu minor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici