Percheziţii în Capitală: 11 persoane sunt cercetate pentru trafic cu heroină în sectorul 5

Unsprezece persoane au fost ridicate de anchetatorii bucureşteni de la brigada antidrog în urma a 14 percheziţii derulate sâmbătă în Capitală, suspecţii fiind cercetaţi pentru trafic cu heroină în sectorul 5.

374 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Capitală: 11 persoane sunt cercetate pentru trafic cu heroină în sectorul 5

Percheziţii în Capitală: 11 persoane sunt cercetate pentru trafic cu heroină în sectorul 5 (Imagine: Viorel Dudau/Arhiva Mediafax Foto)

Anchetatorii bucureşteni de la antidrog au făcut sâmbătă dimineaţă 14 percheziţii la domiciliile şi reşedinţele a 11 persoane suspectate că fac parte dintr-o reţea specializată de trafic de droguri de mare risc, potrivit Poliţiei Capitalei.

Gruparea infracţională acţiona pe raza sectorului 5 din Bucureşti, unde este suspectată că distribuia heroină.

La percheziţii au fost descoperite şi ridicate pentru cercetări aproximativ 50 de grame de heroină, 3.800 de lei şi o sută de euro, despre care sunt indicii că provin din vânzarea de droguri, un pistol cu gaze şi 36 de cartuşe, deţinute ilegal, şi 7.040 de ţigarete contrafăcute.

Membrii grupării sunt cercetaţi pentru trafic de droguri de mare risc, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, deţinere în afara antrepozitului fiscal şi comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării sau marcate necorespunzător, peste limita legală, evaziune fiscală şi constituirea unui grup infractional organizat.

O parte persoanele crcetate în acest caz au fost conduse pentru audieri la sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Bucureşti.

La percheziţii au participat poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti -Serviciul Antidrog şi procurorii DIICOT de la Serviciul Teritorial Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici