Percheziţii în Constanţa şi Tulcea. Sunt vizate 40 de persoane, printre care şi 12 poliţişti

Procurorii şi poliţiştii fac, marţi dimineaţă, 15 percheziţii la adrese din judeţele Constanţa şi Tulcea într-un caz privind furturi de bunuri din Portul Constanţa în care sunt vizate 40 de persoane, printre care şi 12 poliţişti suspectaţi de corupţie.

814 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Constanţa şi Tulcea. Sunt vizate 40 de persoane, printre care şi 12 poliţişti

Percheziţii în Constanţa şi Tulcea. Sunt vizate 40 de persoane, printre care şi 12 poliţişti (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

În această cauză sunt cercetate aproximativ 40 de persoane, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Public.

"Cercetările sunt efectuate în raport cu fapte de sustragere de bunuri din Portul Constanţa şi corupţie, faţă de 12 lucrători de poliţie, care ar fi sprijinit activităţile infracţionale ale celor implicaţi în furturi", a percizat sursa citată.

La percheziţiile în cele peste 15 locaţii din judeţele Constanţa şi Tulcea participă procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici