Percheziţii în Dâmboviţa la persoane suspectate de furturi din locuinţe

Şapte percheziţii au loc, sâmbătă, în comuna dâmboviţeană Moroeni, la locuinţele mai multor persoane suspectate de furturi din locuinţe şi anexe gospodăreşti. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, acestea sunt suspectate că ar fi comis mai multe furturi din locuinţe în octombrie 2012-martie 2013.

193 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Dâmboviţa la persoane suspectate de furturi din locuinţe

Percheziţii în Dâmboviţa la persoane suspectate de furturi din locuinţe (Imagine: Ciprian Sterian/ Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, agent Raluca Florescu, cele şapte percheziţii au loc la locuinţele unor persoane suspectate că, în perioada octombrie 2012-martie 2013, au comis mai multe furturi din locuinţe şi anexe gospodăreşti.

"La finalizarea acţiunii, la sediul Poliţiei oraşului Fieni vor fi duse cinci persoane pentru audieri, iar anchetatorii au ridicat în urma percheziţiilor din comuna Moroeni mai multe obiecte corp delict provenite din furturi, care vor constitui probe în dosarul care la finalizare va fi înaintat procurorilor Parchetului Judecătoriei Pucioasa pentru soluţionare", a declarat Raluca Florescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici