Percheziţii în Ilfov, la macedoneni şi turci suspectaţi de evaziune fiscală de cinci milioane de euro

Poliţiştii ilfoveni fac, luni dimineaţă, 29 de percheziţii, fiind vizaţi cetăţeni macedoneni şi turci care aprovizionau un complex comercial de legume şi fructe din Afumaţi, suspectaţi de evaziune fiscală în valoare de cinci milioane de euro.

559 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Ilfov, la macedoneni şi turci suspectaţi de evaziune fiscală de cinci milioane de euro

Percheziţii în Ilfov, la macedoneni şi turci suspectaţi de evaziune fiscală de cinci milioane de euro (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Claudia Burada, a declarat pentru MEDIAFAX că anchetatorii fac 29 de percheziţii pentru destructurarea unei grupări ai cărei membri sunt suspectaţi de evaziune fiscală.

Percheziţiile vizează 10 cetăţeni turci şi macedoneni care aduceau legume şi fructe din Olanda, Spania, Italia şi Grecia prin 11 firme fantomă.

Din primele cercetări, prejudiciul cauzat în perioada 2010-2012 este de cinci milioane de euro.

Cei zece membri ai grupării sunt coordonaţi de principalul furnizor al unui complex comercial din Afumaţi, iar contabilii erau români, a precizat Claudia Burada.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici