Percheziţii în patru judeţe, într-un caz de trafic cu maşini de lux luate în leasing

Poliţiştii au făcut, miercuri, percheziţii în judeţele Mehedinţi, Vrancea, Galaţi şi Ilfov, fiind căutate trei persoane care ar fi luat în leasing, printr-o firmă din Strehaia, trei autoturisme Mercedes în valoare de 200.000 de euro, apoi le-au vândut în Germania.

197 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în patru judeţe, într-un caz de trafic cu maşini de lux luate în leasing

Percheziţii în patru judeţe, într-un caz de trafic cu maşini de lux luate în leasing (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax foto)

Percheziţiile au fost făcute la şapte adrese din cele patru judeţe, fiind puse în executare trei mandate de aducere într-un dosar în care se fac cercetări pentru trafic internaţional cu autoturisme de lux, potrivit Poliţiei Capitalei.

Membrii grupării ar fi luat în leasing, printr-o societate comercială din Strehaia, trei autoturisme Mercedes în valoare de 200.000 de euro, apoi le-ar fi vândut imediat în Germania.

Societatea a fost cesionată ulterior unui bărbat din Galaţi care, potrivit poliţiştilor, stătea într-o colibă.

Cele trei persoane urmează să fie audiate la Serviciul Furturi Auto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici