Percheziţii în Prahova, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări şi furturi din locuinţe

Mai multe percheziţii au loc, vineri dimineaţă, în două localităţi din judeţul Prahova, în cadrul unor anchete care vizează activitatea unor persoane suspectate de contrabandă cu ţigări şi furturi din locuinţe.

436 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Prahova, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări şi furturi din locuinţe

Percheziţii în Prahova, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări şi furturi din locuinţe (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Potrivit datelor furnizate de Poliţia Prahova, zeci de poliţişti participă, vineri dimineaţă, la şapte descinderi domiciliare în comunele Sângeru şi Ariceştii Rahtivani.

Cinci dintre percheziţii au loc în comuna Sângeru, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări. Tot aici sunt făcute controale la agenţi economici, acţiunea vizând respectarea prevederilor Codului Fiscal în ceea ce priveşte comerţul cu produse accizabile.

Alte două descinderi sunt făcute în comuna Ariceştii Rahtivani, la domiciliile unor suspecţi de furturi din locuinţe.

La ora transmiterii acestei ştiri, percheziţiile domiciliare sunt în desfăşurare.

În ultima perioadă, Poliţia Prahova organizează săptămânal astfel de acţiuni, descinderile fiind făcute cu ajutorul Serviciului de Intervenţie Rapidă sau al trupelor speciale din Jandarmerie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici