Percheziţii în Prahova şi Braşov, la persoane suspectate de furturi din societăţi comerciale

Poliţiştii fac, joi dimineaţă, şapte percheziţii în judeţele Prahova şi Braşov, la locuinţele unor persoane suspectate de furturi din societăţi comerciale, prejudiciul fiind estimat la 650.000 de lei.

177 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Prahova şi Braşov, la persoane suspectate de furturi din societăţi comerciale

Percheziţii în Prahova şi Braşov, la persoane suspectate de furturi din societăţi comerciale (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Percheziţiile sunt făcute de poliţiştii de la IPJ Prahova, la şapte adrese din municipiilor Ploieşti şi Braşov şi din localitatea Boldeşti, judeţul Prahova.

Persoanele vizate sunt suspectate că din luna decembrie 2012 au furat din societăţi comerciale bunuri în valoare totală de 650.000 de lei, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici