Percheziţii în trei judeţe şi Bucureşti, la persoane suspectate de evaziune şi trafic de ţigări

Un număr de 33 de percheziţii au loc, miercuri dimineaţă, în judeţele Argeş, Botoşani, Suceava, dar şi în Bucureşti, la persoane suspectate de evaziune fiscală şi trafic de ţigări, prejudiciul în acest caz fiind estimat la aproximativ un milion de euro.

582 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în trei judeţe şi Bucureşti, la persoane suspectate de evaziune şi trafic de ţigări

Percheziţii în trei judeţe şi Bucureşti, la persoane suspectate de evaziune şi trafic de ţigări (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, la acţiune participă 220 de poliţişti şi jandarmi, iar ancheta este coordonată de procurori de la Parchetul Tribunalului Argeş.

"Sunt în desfăşurare 33 de percheziţii, fiind vizate 45 de persoane, care vor fi duse la audieri. Acţiunea este organizată de către Parchetul Tribunalului Argeş şi de Inspectoratul de Polţie Judeţean Argeş", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisar şef Dănuş Dinu. .

Prejudiciul provocat statului în acest caz este estimat la aproximativ un milion de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici