Percheziţii la membrii unei grupări care distribuia ecstasy şi canabis în cluburi din Timişoara

Poliţiştii şi procurorii DIICOT din Timişoara au făcut, joi, şase percheziţii la locuinţele membrilor unei grupări care aducea în ţară comprimate de ecstasy şi canabis, drogurile fiind distribuite consumatorilor în cluburi din municipiu, iar 15 persoane vor fi audiate în acest caz.

137 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la membrii unei grupări care distribuia ecstasy şi canabis în cluburi din Timişoara

Percheziţii la membrii unei grupări care distribuia ecstasy şi canabis în cluburi din Timişoara (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Judeţeană Timiş, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, alături de procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Timişoara, au făcut, joi, şase percheziţii la locuinţele membrilor unei grupări specializată în traficul de droguri de risc şi mare risc, respectiv comprimate de ecstasy şi canabis.

Anchetatorii au stabilit că membrii grupării au introdus în ţară comprimate de ecstasy şi canabis în trei loturi, după care au distribuit drogurile consumatorilor din Timişoara, în special în cluburi şi discoteci.

"Totodată, s-a stabilit că drogurile erau introduse în ţară de către liderul grupării, un bărbat de 41 de ani, din Timişoara. Ulterior, acesta le plasa unui tânăr de 25 de ani, din Timişoara, care le distribuia mai departe consumatorilor. Preţul pe care un consumator ajungea să-l plătească pentru un comprimat ecstasy varia între 70 şi 100 de lei", menţionează sursa citată.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Ionuţ Bocancea, a declarat corespondentului MEDIAFAX că în urma percheziţiilor au fost găsite şi cantităţi mici de droguri în locuinţele suspecţilor.

La finalul percheziţiilor au fost emise 15 mandate de aducere pe numele membrilor grupării infracţionale, aceştia urmând să fie audiaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici