Video Percheziţii la "palatele" rromilor din Strehaia

Peste o sută de poliţişti din Mehedinţi au făcut, miercuri, percheziţii la "palatele" mai multor rromi din Strehaia, acuzaţi că au prejudiciat o instituţie bancară cu peste 500.000 de euro, în baza unor mandate emise de Curtea de Apel Craiova.

242 afișări

Percheziţiile domiciliare simultane au fost făcute la locuinţele a cinci persoane cu vârste cuprinse între 34 şi 38 de ani, toţi fiind cercetaţi într-o cauză penală aflată în lucru la Parchetul Curţii de Apel Craiova şi care vizează infracţiuni economico-financiare, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Andreea Dobre.

Poliţiştii au ridicat în urma percheziţiilor 16.500 de lei, acte, două pistoale cu bile şi muniţie, rromii fiind cercetaţi deja pentru infracţiuni economico-financiare de către Parchetul Curţii de Apel Craiova.

Cele cinci persoane sunt suspectate că au obţinut credite bancare girând cu terenuri supraevaluate, prejudiciul creat fiind de peste 500.000 de euro.

Cei cinci rromi sunt cercetaţi pentru înşelăciune în formă agravantă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici