Percheziţii la persoane suspectate de trafic cu maşini de lux furate din Italia, la Cluj

Zeci de poliţişti din Alba şi Cluj desfăşoară, luni dimineaţă, mai multe percheziţii la locuinţele a patru persoane din judeţul Cluj suspectate că ar face trafic cu maşini de lux furate din Italia.

269 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la persoane suspectate de trafic cu maşini de lux furate din Italia, la Cluj

Percheziţii la persoane suspectate de trafic cu maşini de lux furate din Italia, la Cluj (Imagine: Ciprian Sterian/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Alba, câteva zeci de poliţişti din Alba şi Cluj desfăşoară percheziţii la locuinţele a patru persoane din judeţul Cluj care sunt suspectate de tăinuire, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, înşelăciune, complicitate la înşelăciune, instigare la uz de fals şi participaţie improprie la fals în înscrisuri sub semnătură privată, dosarul fiind instrumentat de Serviciul de Investigaţii Criminale al Poliţiei Alba.

În urma cercetărilor s-a stabilit că din 2013 şi până în prezent grupul infracţional, cu complicitatea mai multor cetăţeni italieni, care introduc autoturismele furate din Italia pe teritoriul României, a înregistrat cinci autoturisme de lux BMW, Mercedes şi Audi, cauzând un prejudiciu estimat la 520.000 de lei.

După înmatriculare, doi dintre suspecţi se ocupau cu înstrăinarea autoturismelor către terţe persoane, inducându-le în eroare şi înşelându-le cu sumele de bani pe care acestea le achitau pentru achiziţionarea maşinilor.

În urma percheziţiilor, cei patru suspecţi urmează să fie duşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba pentru audieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici