Percheziţii la service-uri auto din Capitală. Ancheta vizează vânzarea de piese contrafăcute

Poliţiştii de investigare a fraudelor fac, miercuri dimineaţă, zece percheziţii la service-uri auto din Bucureşti, după ce multe persoane au depus plângeri referitoare la faptul că la reparaţiile autoturismelor li s-au montat piese contrafăcute.

1303 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la service-uri auto din Capitală. Ancheta vizează vânzarea de piese contrafăcute

Percheziţii la service-uri auto din Capitală. Ancheta vizează vânzarea de piese contrafăcute (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Controalele sunt desfăşurate de Serviciul de Investigare a Fraudelor din Poliţia Capitalei, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Anchetatorii urmăresc identificarea şi confiscarea pieselor contrafăcute, după ce mulţi oameni au depus plângere, în ultima perioadă, referitoare la faptul că şi-au dus maşinile la reparat, însă mecanicii le-au montat piese contrafăcute.

În situaţia în care se va dovedi că service-urile controlate scot la vânzare piese contrafăcute, poliţiştii vor întocmi dosare penale pentru vânzare de mărfuri falsificate.

Controalele au început la ora 9.00 şi, la ora transmiterii acestei ştiri, sunt în derulare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici