Percheziţii la un centru de detenţie din Argeş, pentru trafic de droguri de mare risc

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Piteşti împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti efectuează, marţi, şase percheziţii în incinta unui centru de detenţie, fiind vizat traficul de droguri de mare risc.

147 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la un centru de detenţie din Argeş, pentru trafic de droguri de mare risc

Percheziţii la un centru de detenţie din Argeş, pentru trafic de droguri de mare risc

Potrivit unui comunicat emis marţi de DICOT, există suspiciunea că mai multe persoane private de libertate au livrat droguri de risc către consumatori aflaţi în interiorul unui centru de detenţie.

La sediul DIICOT- Serviciul Teritorial Piteşti urmează a fi aduse şase persoane, în vederea audierii.

La activitatea participă şi luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Acţiunea beneficiază de sprijinul unităţii de detenţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici