Peripeţiile unui şarlatan român | S-a cazat la hotel dându-se gardă de corp. A furat o maşină şi a făcut „pana prostului”

Un bărbat s-a cazat la hotel din Drobeta Turnu Severin dându-se ca garda de corp a unei vedete. El a furat o maşină, dar a făcut „pana prostului” şi a fost prins împingând maşina.

1876 afișări
Imaginea articolului Peripeţiile unui şarlatan român | S-a cazat la hotel dându-se gardă de corp. A furat o maşină şi a făcut „pana prostului”

Peripeţiile unui şarlatan | S-a cazat la hotel dându-se gardă de corp. A furat o maşină şi a făcut „pana prostului”

Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul din comuna Gogoşu, judeţul Mehedinţi, a mers la un hotel din Drobeta Turnu Severin şi le-a spus angajaţilor că este garda de corp a unei cântăreţe care ar urma să se cazeze acolo. A primit o cameră şi o cartelă de acces în hotel, cu ajutorul căreia a intrat noaptea la recepţie şi a furat 350 de lei şi cheile unei maşini din parcare.

Angajaţii localului au remarcat abia a doua zi lipsa banilor şi a maşinii.

Poltrivit IPJ Mehedinţi, maşina a fost dată în urmărire şi a fost găsită de poliţiştii din Balş. Oamenii legii din Olt l-au prins pe bărbat în timp ce împingea autoturismul furat, după ce rămăsese fără benzină.

Suspectul a fost trimis la Mehedinţi, unde este cercetat de poliţişti.

Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat şi înşelăciune, a declarat Andreea Rădoi, purtător de cuvânt IPJ Mehedinţi.

Potrivit Poliţiei, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere al IPJ Mehedinţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
hoţ,
pana prostului,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici