Peste 10.000 de abonaţi din 13 localităţi din Vaslui, fără curent electric, din cauza unei furtuni care a pus la pământ mai mulţi stâlpi de înaltă tensiune

Peste 10.000 de abonaţi din 13 localităţi din judeţul Vaslui nu au curent electric, după ce furtuna a pus la pământ mai mulţi stâlpi de înaltă tensiune.

151 afișări
Imaginea articolului Peste 10.000 de abonaţi din 13 localităţi din Vaslui, fără curent electric, din cauza unei furtuni care a pus la pământ mai mulţi stâlpi de înaltă tensiune

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, echipe ale companiei care furnizează curent electric au intervenit, duminică, pentru a remedia situaţia.

Zone din comunele vasluiene Vutcani, Roşieşti, Griviţa, Banca, Fruntişeni nu aveau energie electrică duminică dimineaţă, după ce furtuna din noaptea de sâmbătă spre duminică a distrus mai mulţi stâlpi de înaltă tensiune.

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Vaslui, aproximativ 10.100 de abonaţi sunt afectaţi, iar şapte echipe ale EON lucrează pentru a rezolva situaţia.

Tot în urma furtunii de sămbătă, trei maşini au fost avariate după ce un copac uscat s-a prăbuşit în curtea Spitalului din Bârlad.

Judeţul Vaslui se află sub atenţionare cod galben de instabilitate deosebit de accentuată şi ploi însemnate cantitativ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici